Етапи створення вашої кухні

Перший етап – це вимірювання кухонного приміщення. Щоб кухонні меблі були встановлені ідеально треба правильно виміряти стіни та врахувати всі нюанси, такі як труби, виступи, батареї тощо. Кухонні меблі будуть сконструйовані з урахуванням особливостей вашого приміщення.

Усі вимірювання виконуються від кута, праворуч, ліворуч. Довжину стінки вимірюють у трьох місцях: Z-на рівні верхніх шаф, X-на рівні підлоги та Y-на рівні столів і вибирають меншу відстань. W-це відстань від кута до початку підвіконня, h-висота підвіконня вікна. D-відстань від кута до газової труби або труби опалення. V-висота вентиляційного отвору. H-висота стелі. При вимірюванні кухонного приміщення немає дрібниць. Є тонкощі, про які навіть неможливо знати. Від правильності вимірювання залежатиме встановлення вашої кухні. Тому ми рекомендуємо, щоб це робили майстри салону.

Другий етап – це складання дизайн-проєкту кухні.
Перед тим, як розпочати дизайн-проєкт вашої кухні, необхідно вибрати стиль кухні. Це може бути кухня, виконана в класичному стилі, в стилі хай-тек, техно і т.д. Також необхідно визначитися з побутовою технікою, яку ви хочете побачити на кухні. Пральна машина, ГСМ, м/піч і т.д.
проєкт кухні ми будемо складати на основі ваших побажань та особливостей приміщення, а також керуючись правилами побудови кухонного простору. Дуже важливим є момент опрацювання технічних деталей, не на шкоду зовнішньому вигляду кухонного гарнітура. Якщо складно визначитися зі стилем кухні, то можна виконати кілька проєктів у різних стилях

Третій етап – це вибір кольорів кухні, фурнітури кухні.
Наша фабрика є виробником кухонних меблів, і завдяки цьому у нас дуже багатий вибір матеріалів та кольорів для кухонних меблів. За допомогою графічної 3D програми ми зможемо «забарвити» Вашу кухню в будь-який вибраний колір, скомбінувати кілька кольорів і таке інше.

Четвертий етап – це передача технічної документації виробництва кухонь.
Наші універсальні, висококваліфіковані фахівці, здатні не тільки заміряти та намалювати гарний ескіз кухні, але й технічно розрахувати всі відступи, глибини та заглушки ще на етапі проектування кухні. Ми даємо вам на руки ескіз з усіма розмірами, узгодженими з вами. Протягом двох робочих днів кухня йде на виробництво. Там ескіз додатково перераховує та перевіряє висококваліфікований технолог.

П'ятий етап – це виробництво кухні на нашій меблевій фабриці «Галерея інтер'єру».
Наше виробництво стало випускати кухонні меблі з 2001 року. Наразі воно оснащене сучасним комп'ютеризованим обладнанням. На даний момент наше меблеве виробництво орієнтоване лише на виробництво кухонь високої європейської якості. На цьому етапі виробництва кухонних меблів, після її виготовлення, їх приймають фахівці ВТК.
Перед упаковкою кухонних меблів, та відправкою їх на склад готової продукції, кухня виставляється відповідно до ескізу, перевіряється припасування всіх деталей, комплектність, відповідність ескізу. Максимально можливий обсяг робіт зі збирання кухні проводиться на виробництві з використанням необхідного обладнання. Кухня приходить у максимально зібраному вигляді.

Шостий етап – це доставка та монтаж кухонної меблів на вашу адресу.
Наш висококваліфікований спеціаліст, у короткі терміни чітко та грамотно здійснить монтаж кухонної меблів. Якщо треба, наші спеціалісти можуть підключити вашу побутову техніку. Після виконання робіт у повному обсязі, підписується акт-прийому здачі кухні та видається гарантійний талон строком на 18 місяців.

Зворотний дзвінок

Заповніть форму та наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом

заповніть це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка, спробуйте повторити трохи пізніше.

Замовити

заповніть це поле

Дякуємо за заявку

Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.

Виникла помилка.

Будь ласка, спробуйте повторити трохи пізніше.